Farcecancan Banner
Farce cancan introfoto
album

in de kijker

Welkom bij Farce Cancan, uw vaste partner voor qualitatief en educatief theater!

Farce Cancan is een professioneel theatergezelschap dat zich voornamelijk richt op educatief theater.

De voorstellingen worden op diverse plaatsen opgevoerd. Culturele centra, gemeenschapscentra, scholen, bibliotheken, pleinen, straten en andere grote ruimtes.

De onderwerpen van de gespeelde toneelstukken worden gekozen omwille van hun maatschappelijke relevantie en/of educatieve waarde.

De doelgroepen waarvoor gespeeld wordt variëren per theaterproductie. Kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen.

Farce Cancan maakt boeiend, fris, herkenbaar en hedendaags theater met, indien het onderwerp het toelaat, een grappige ondertoon.

We wensen u alvast heel veel surfplezier!  Hebt u vragen, opmerkingen en/of suggesties, aarzel vooral niet om ons hierover te contacteren aub?

 

 >>

Wilt u als eerste op de hoogte blijven van nieuwe voorstellingen, promoties of interessante artikels, volg ons dan op onze facebook pagina.

 


Actueel


Gelieve u hier in te schrijven voor de premièrevoorstelling van 'De Dealer'. Vergeet daarbij uw naam en lerarenkaartnummer niet te vermelden. 

 

 

Voor scholen of verenigingen die een overeenkomst hebben met Sabam valt de bijdrage voor auteursrechten weg. Dit kan u tot 20% besparen op de uitkoopsom.  

 

Scholen die een voorstelling van Farce Cancan boeken kunnen deze komend schooljaar zonder bijkomende kosten laten doorgaan in THEATER M in Mechelen.

Dit theaterbezoek kan dan eventueel gekoppeld worden aan een rondgang door de stad Mechelen of aan het bezichtigen van een van de vele bezienswaardigheden van de stad, zoals het Speelgoedmuseum, de Kazerne Dossin, de Sint-Romboutstoren, enz.. Zelfs het Fort van Breendonk een eindje verderop behoort tot de mogelijkheden.

 

 Farce Cancan, Petrusberg 35, 3001 Heverlee.